Top Table

banner

ig

This year TopTable will take experiential culinary to new heights with a star-studded line-up of award- winning chefs, influencers, food journalists, disruptors and global trend-setters.

For the first time, TopTable will have an outdoor presence at GulfHost and visitors can experience twice the fun as an indoor feature will be the highlight of the Speciality Food Festival.

The overall program will be broken down into three elements:

  • Chef Challenges
  • Workshops
  • Masterclasses

 

Loading
12:00
  1. 25 mins

      Michelin star chef signature dish representing his culinary journey

12:30
  1. 10 mins
    Interview with Chef Akmal Anuar
12:35
  1. 25 mins

    Pastry 3.0- a full meal based exclusively on pastry

13:20
  1. 25 mins
13:55
  1. 25 mins
    Progressive Fine Dining: Michelin star Gregoire Berger with his signature dishes
14:20
  1. 20 mins
    Cef panel: Gregoire Berger, Bojan Cirjanic, Bait Myriam
14:40
  1. 20 mins
      Ingredients crossroads and cuisine contaminations.  Chef Bojan Cirjanic: how to combine ingredients from different cuisines.
15:00
  1. 10 mins
15:10
  1. 25 mins
    Bait Mayriam brining family traditions with new sustainable cuisine
15:35
  1. 5 mins
15:45
  1. 20 mins

    Sustainability and zero waste applied to fine dining and glamour cuisine

16:10
  1. 20 mins
    Chef Panel: Matthijis Stinnissen , Solemann Haddad, Saverio Sbaragli 
16:25
  1. 20 mins
    TBC
17:00
  1. -696 mins
    TBC
17:30
  1. 15 mins
    Interview Saverio Sbaragli
11:20
  1. 60 mins

    Teams 1 and 2 presenting menu

12:20
  1. 20 mins
    Teams 1 and 2 interview with the Jury 

     

12:40
  1. 15 mins
12:55
  1. 25 mins
    How to implement zero waste policy in fine dining restaurants and hotels - 

    Russel Impiazzi Executive Chef Sofitel Obelisk

13:20
  1. 15 mins
13:35
  1. 60 mins

    Team 2 and 4 presenting menu 

14:35
  1. 20 mins

    Teams 2 and 3 interview with the Jury 

14:55
  1. 5 mins
15:00
  1. 20 mins

    Fine dining pastry - Chef Kasem Alkhobi

15:20
  1. 10 mins

     

     

15:30
  1. 20 mins
    Pastry 3.0: fine dining pastry.
15:55
  1. 5 mins
11:50
  1. 25 mins
    The new frontier of the plant based meat replacement
12:15
  1. 15 mins
12:30
  1. 25 mins

    Modern Arab Fusion Cuisine

12:55
  1. 15 mins
13:10
  1. 25 mins

    Pastry 2.0: healthy, sustainable, and wow

13:35
  1. 15 mins
13:50
  1. 25 mins

    Cross Ethnic Cuisines: A Greek Chef Master Lebanese Fusion Cuisine

14:15
  1. 10 mins
14:25
  1. 25 mins

    Zero Waste And Sustainable Fine Dining

14:50
  1. 20 mins
15:10
  1. 10 mins
15:20
  1. 25 mins
    East meets west- Chef Ian Pengelley 
15:45
  1. 10 mins
15:55
  1. 25 mins

    Cross Ethnic Cuisines: Mediterranean Cuisine With Asian Contaminations

STRATEGIC PARTNERS

OFFICIAL SUPPORTER

ASSOCIATION PARTNERS

OFFICIAL MEDIA PARTNERS

MEDIA PARTNERS

g